Titan Siege Online’da Ödüllü Klan Savaşları Başlıyor

Titan Siege Online’da Ödüllü Klan Savaşları Başlıyor

Ağustos ayında kurulan 3 klanın üyelerine 1800 TL değerinde muhteşem oyuncu donanımları ve 22000 Mavi Elmas kazanma şansı!

Consala Games, sevilen MMORPG oyunu Titan Siege Online’ın birbirinden heyecanlı oyun içi etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Ağustos ayı içerisinde kurulacak 3 klanın üyelerini birbirinden güzel oyuncu donanımları ve yaklaşık 22000 Mavi Elmas değerinde hediyeler kazanma şansı bekliyor. Ayrıca pek çok oyun içi eşya ve binek de etkinlik sonunda sahiplerine kavuşacak.

Ağustos ayının sonunda bitmesi planlanan etkinliğin ardından çekilişle belirlenecek şanslı üç klanı bekleyen ödüller şöyle:

• Üçüncü klanın liderine Razer Naga oyuncu faresi, üyelerine ise 5630 Mavi Elmasdeğerinde oyun içi ödüller
  • İkinci klanın liderine Corsair Scimitar RGB oyuncu faresi, üyelerine ise 6665 Mavi Kristal değerinde oyun içi ödüller
  • Birinci klanın liderine Corsair K70 mekanik oyuncu klavyesi, üyelerine ise 9680 Mavi Elmas değerinde oyun içi ödüller

Şanslı 3 klanın tüm üyelerini Yırtıcı Kuş, Şeytani Ejderha gibi binekler, yüzlerce Mavi Elmas, Yükseltme Mücevherleri, Özellik Mücevherleri, Oto-Eğitim Yenileme İksirleri, Dünya Seyahat Parşömenleri gibi oyun içi ödüller bekliyor.

Peki, bu ödülleri nasıl kazanacaksınız? Yapmanız gereken şey çok basit. Hemen klanınızı kurun ve adresindeki formu doldurup, klanınızla birlikte Titan Siege Online’ın eğlence dolu dünyasına dalın. 31 Ağustos’a kadar klanınızı 5. Seviyeye ulaştırabilirseniz, klanınızın adını üç şanslı klanın belirleneceği çekilişe yazdırabilirsiniz.

Bu harika etkinlik ve ödüller hakkında daha detaylı bilgi almak ve katılım şartlarını öğrenmek için adresini ziyaret edebilirsiniz.