World of Tanks şimdi Xbox One’da!

Xbox One ve Xbox 360 sahiplerinin birlikte oyun oynamasına imkân veren çapraz-platform desteği ile tanışmaya hazırlanın

Nihayet bekleyiş sona erdi! Wargaming milyonların tutkunu olduğu World of Tanks’in bugün itibariyle Xbox One’a çıktığını duyururken tanklar da cephedeki yerlerini aldı. Xbox One platformu için özel olarak hazırlanan World of Tanks Xbox One sürümü, konsolun tüm gücünden faydalanıyor ve oyun dünyasında bir ilk olan çapraz-platform desteğiyle Xbox One ve Xbox 360 oyuncularının birlikte oynamalarına imkân tanıyor. Bugünden itibaren World of Tanks oyuncuları oyunun geliştirilmiş grafikleri ve yepyeni “Proving Grounds” modu ile yeni nesil tank savaşlarının heyecanını yaşayabilecek.

WoT_Xbox_One_Assets_Screens_Tanks_USA_M22_Locust_Image_03

World of Tanks Xbox One, sektöre getirdiği devrimsel bir yenilik olan çapraz platform desteği sayesinde konsol oyuncularına kıran kırana tank savaşlarında yer alma fırsatı sunuyor. Ayrıca tek bir Xbox Live hesabını her iki platformda da kullanmak mümkün olduğundan, oyuncular oyun içinde yaptıkları tüm araştırmalara ve teknoloji ağacında kaydettikleri ilerlemelere hem Xbox 360 hem de Xbox One üzerinden erişebilecekler.

Wargaming’in ürün geliştirme bölümünde sorumlu müdür yardımcısı olan Denny Thorley, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi, “World of Tanks’in tüm platformlara dağılmış halde bulunan çok tutkulu bir hayran kitlesi var ve biz de geliştirdiğimiz devrimsel nitelikteki çapraz-platform desteğiyle kitlemizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Bu yeni teknolojiyle Xbox One ve Xbox 360 oyuncuları arasında bir köprü oluşturarak, onlara ilk kez bir arada ve sorunsuzca oynama fırsatı sunduğumuz için çok sevinçliyiz.”

WoT_Xbox_One_Assets_Screens_Tanks_USA_T95_E2_Image_06

World of Tanks’in çapraz-platform desteği iki konsol arasında sesli iletişime de izin veriyor. Oyun ayrıca geliştirilmiş grafikleri ve Havok hasar fiziği sistemiyle tank savaşlarının heyecanını bambaşka bir seviyeye taşıyor.

PvE modu “Proving Grounds” yeni oyuncular için mükemmel bir başlangıç noktası olurken eski oyunculara da pratik yapabilecekleri harika bir alan sunmakta. Son olarak, Xbox One platformunun sunduğu tüm sosyal paylaşım ve video yayını imkânlarından sonuna kadar faydalanan World of Tanks Xbox One, oyunculara kazandıkları her bir zaferi anında dünyayla paylaşma fırsatı veriyor.

World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Xbox Live Gold üyeliği (ayrı olarak satılır) gerektirir. Oyun içi ek içeriği vardır ve ayrıca satılır.

Wargaming Hakkında

Wargaming, ücretsiz devasa çevrimiçi pazarının liderlerinden biri ve ödüllü bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. 1998 yılında özel bir şirket olarak kurulan Wargaming, piyasaya 15’ten fazla oyun sürmüştür.
Wargaming şu anda, 20. yüzyıl savaş konseptini temel alan, zırhlı tankların başrolde olduğu World of Tanks, uçak savaşı simülasyonu World of Warplanes ve deniz savaşı simülasyonu World of Warships gibi takım bazlı çevrimiçi devasa savaş oyunları serisine odaklanmıştır. Wargaming, tüm seriyi (bu üç oyunu) bir araya getirerek online savaş evreninin merkezi hâline gelecek olan Wargaming.net servisini duyurmuştur.

Şirketin farklı platformlara sunduğu oyunlar arasında World of Tanks: Xbox 360 Edition ve World of Tanks Blitz bulunmaktadır. 2014 yılında yayınlanan World of Tanks: Xbox 360 Edition, destansı tank savaşlarını konsol oyuncularına sunmuş ve mobil MMO oyunu World of Tanks Blitz, Wargaming’in en bilinen takım bazlı askeri oyununu dünya genelindeki akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına açmıştır.

Resmi Web Sitesi:
www.wargaming.com

Tam bir teknoloji delisi. Blog yazmayı sever. Birçok farklı sitede yazar olarak görev almış ve son olarak Basın Bültenlerinde bizimle birlikte kaliteli içerik üretmek için kendini adamıştır.