Acronis True Image 2017,50’yi Aşkın Yeni Özellikle Birlikte Pazara Sunuldu

En yakın rakibine oranla 3 kat daha hızlı olan Acronis True Image 2017, önceki True Image sürümlerine göre ise %60 daha hızlı çalışıyor

Hibrid bulut veri koruma pazarının önde gelen çözüm sağlayıcısı Acronis®, dünyanın en hızlı kişisel veri yedekleme çözümü Acronis True Image’in yeni sürümü 2017 yi pazara sunduğunu duyurdu. Pazardaki en kapsamlı kişisel veri koruma çözümü olan Acronis True Image 2017 ile birlikte; Acronis’in full-imaj lokal ve bulut yedekleme özelliğinin yanı sıra mobil cihazların lokal Windows bilgisayarlara ya da Acronis Bulutuna kablosuz yedeklenmesi, limitsiz sayıda mobil cihaz desteği ve Facebook hesaplarındaki verilerin eksiksiz biçimde yedeklenmesi gibi pek çok yeni özellik geliyor.

“Mobil cihazlarda ve sosyal medya hesaplarında yer alan kişisel veriler hızla artıyor,” diyen Acronis Kurucusu ve CEO’su Serguei Beloussov, Acronis True Image 2017 ile kullanıcılara, endüstrinin en hızlı ve kolay veri yedekleme çözümünü sunduklarını belirterek, verilerin nerede bulunduğundan bağımsız, eksiksiz biçimde korunduğunu söyledi.

Bugüne Kadarki True Image Sürümlerinin En Hızlısı

Acronis True Image teknolojisi ile kullanıcılara, kişisel kullanım için pazarda yer alan çözüm arasındaki en hızlı[1] olan imaj yedekleme ve kurtarma çözümü sunuluyor:
Windows bilgisayarlarda 3-6 kat daha hızlı – Yedekleme ve kurtarma için harici USB 3.0 depolama ünitesi kullanan diğer rakip ürünlere kıyasla
30% daha hızlı – Apple bilgisayarlardaki Apple Time Machine’e kıyasla
60% daha hızlı – En poüler senaryolarda Acronis True Image’in önceki sürümlerine kıyasla.

Formula 1 Yarış Takımı Scuderia Torro Rosso’ya Acronis Desteği

Scuderia Torro Rosso Formula 1 Yarış Takımı’nın global sponsoru olan Acronis kendi teknolojilerini, teknolojiyi en ileri düzeyde kullanan spor dalının iş yükü altında test ediyor.

“Her yarışta ürettiğimiz çok büyük hacimli veriye anlık erişim, yarış takımımızın başarısıdaki en önemli kriterlerden birisi” diyen Scuderia Toro Rosso Takım Direktörü Franz Tost, birkaç saniye için dahi olsa yaşanacak bir veri kaybının yarışı kaybetmek olduğunu söyleyerek, komple bir yedekleme sunduğu için Acronis’i tecih ettiklerini ifade etti.

Hızlı, kolay ve eksiksiz bir veri koruması sağlayan Acronis True Image 2017, 50 den fazla yeni özellikle birlikte sunuluyor!

Mobil cihazların kablosuz olarak lokal Windows bilgisayarlara yedeklenmesi – Limitsiz sayıda iPhone, iPad ve Android cihazı, lokal Wi-Fi’ın tüm hızını kullanarak bilgisayarınıza yedekleyebilir, gerektiğinde ister sadece bir fotoğraf ya da 1 kontak bilgisini ister tüm içeriği aynı ya da bir başka cihaza kurtarabilirsiniz
Uzaktan yedekleme yönetimi – Tüm bilgisayarlarınızı korumanın yanı sıra, uzaktaki aile üyelerinin bilgisayarlarının korunmasına da yardımcı olabilirsiniz. Çevrimiçi çalışan ve dokunmatik kullanıcı arayüzüne sahip gösterge panelinden, herhangi bir bilgisayar ya da mobil cihazın veri koruma durumunu gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.
Artımlı Facebook yedeklemesi – Facebook hesabınızın tüm içeriğini, fotoğraflar, videolar, kontaklar, yorumlar ve beğenenleri otomatik olarak yedekleyebilirsiniz. Böylelikle; yanlışlıkla yapılan silme işlemlerine, hacker saldırılarına, uygulama çökmelerine ve sosyal ağ üzerinde oluşan hatalara karşı verilerinizi koruyarak, anılarınızn yok olmasını engelleyebilirsiniz.
Buluta ya da harici depolama cihazlarına arşivleme – Büyük hacimli ya da nadiren kullanılan dosyaları Windows ya da Apple bilgisayarınızdan NAS cihazı, ağ paylaşımı ya da Acronis Bulutu gibi harici depolama ünitelerine taşıyarak diskte yer açabilirsiniz. File Expolerer, Finder ya da Web tarayıcı kullanarak da arşivlere erişebilisiniz.
Gelişkin NAS – Lokal ağa bağlı bulunan NAS cihazlarını otomatik olarak bulur, yedekleme ortamı olarak gerekli tanımlamaları yapar, eğer geçici olarak devre dışı kalmışsa bağlantısını otomatik olarak kurar.

Acronis True Image 2017 ile birlikte aralarında lokal ve bulut üzerinde yer alan yedekler arasında arama, arşivler için şifreleme, yedekler için yorum oluşturma, Windows Explorer entegrasyonu, iOS ve Android cihazlar için yenilenmiş dokunmatik kullanıcı arayüzünün de yer aldığı pek çok yeni özellik geliyor.

Pazara Sunum ve Fiyatlandırma

Acronis True Image 2017 1 bilgisayar üyeliği için 39$’dan başlayan, 1 bilgisayar lisansı için 49$’dan başlayan fiyatlarla pazara sunuluyor.