Avigilon’un yeni H4 Edge Platformu ile, ihtiyacınız olan HERŞEY tek kamera üzerinde…

Devrim niteliğindeki Avigilon H4 Edge kamera serisi, bütünleşik video yönetim yazılımı ve belleğe sahip

Yeni H4 Edge Kamera serisi ile; yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi, kendi kendine öğrenen video analiz ve ağ bağlantılı video kayıt özellikleri ile bütünleşik Avigilon Kontrol Merkezi video yönetim yazılımı, tek bir akıllı güvenlik çözümü yaratmak üzere birleşiyor. H4 Edge kamera serisi ile, ek bir video kayıt cihazına gerek duymadan, doğrudan kameranın üzerine kayıt alınabiliyor. Bu şekilde daha az donanım, kablo ve kurulum işçiliği ile maliyet avantajı sağlanıyor.

H4 Edge serisi, standalone kurulum veya çoklu kamera çözümünden, ağ bağlantılı video izleme sistemine kadar kusursuz entegrasyon seçenekleri ile benzersiz esneklik ve çok yönlülük sunuyor.

Nesnelerin internetinin konuşulduğu bu dönemde, Edge çözümü, hem bir kamera hem de sıradışı bir video yönetim yazılım platformu olarak kullanılırken; eşsiz, kolay kuruluma sahip ve uygun maliyetli güvenlik çözümü sunarak özellikle küçük işletmeler ve perakende mağazacılık sektörünü cezbediyor.

İş zekası ve güvenlik çözümleri konusunda dünyanın en güvenilir tedarikçilerinden olan Avigilon; video analiz, ağ bağlantılı video yönetimi yazılım ve donanımı, güvenlik kameraları ve geçiş kontrol sistemlerini geliştirir, üretir ve satışını yapar. Türkiye’nin önde gelen elektronik güvenlik distribütörlerinden Y3K Güvenlik Teknolojileri A.Ş., Avigilon’un Türkiye’deki tek yetkili distribütörüdür.