Dubsmash Uygulamasıyla Proje Geliştiren İlk Türk Şirketi Pozitif Live

Pozitif Live, 11 Eylül’de Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Jessie J konseri öncesi sosyal medyada büyük ilgi gören Dubsmash aplikasyonunu kullanarak sanatçı ile tanışma imkanı sunan bir yarışma başlattı.

Geçtiğimiz aylarda sonuçlanan yarışmanın hiçbir medya harcaması yapılmadan gördüğü büyük ilgi projeyi daha da başarılı kıldı. Pozitif Live’ın yarışma için açtığı mikro site 1 ay içinde 5,625 kişi tarafından ziyaret edildi. Benzer projelerde “User Generated Content” konusunda geri dönüş az olduğu halde bu projede hedef kitle olan 13-22 yaş arası gençler toplam 330 video gönderdi.

Jessie J

Türkiye eğlence sektörünün lider oyuncularından Pozitif Live, Dubsmash uygulamasıyla proje geliştiren ilk şirket olarak hedef kitleye ulaşmada sosyal medyanın gücünü efektif şekilde kullanmış oldu.

Yarışmayı kazanan video: http://we.tl/3qSPXY9K4E

Diğer videolar: http://we.tl/0CBLxyULIn

Uzun süredir internette sörf yapar. Tecrübelerinin sonucunda Basın Bültenlerini kurdu. 2. Üniversitesini Yönetim Bilişim Sistemlerini okuyarak tamamlamıştır. Yaratıcı fikirleri ile girişimci olarak büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.