Lenovo, Sonbaharı Fırsat Dolu Kampanyalarla Karşılıyor

Lenovo, Teknosa, Bimeks, Gold ve Vatan Bilgisayar’dan alınan tüm Lenovo dizüstü ve masaüstü bilgisayarla Office 365 Bireysel paketi hediye ediyor

Türkiye’nin ve dünyanın lider bilgisayar üreticisi Lenovo, okulların açılması ile teknoloji severlere kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. 30 Eylül 2015 tarihine kadar Bimeks, Gold, Hepsiburada.com, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’da Lenovo dizüstü bilgisayar alan herkese Microsoft Office 365 Bireysel paketi Lenovo’nun hediyesi. Ayrıca Lenovo dizüstü bilgisayarını Teknosa’dan satın alan ilk 1000 kişi de Microsoft Office 365 Home Premium paketinin sahibi olacak.

Eylül sonunda sona erecek olan kampanya stoklarla sınırlıdır.

Lenovo Hakkında

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) 46 milyar ABD doları değeri ile nihai tüketici ve kurumlar için yenilikçi teknolojiler sağlayan lider bir global Fortune 500 şirketidir. Ürün grupları efsanevi Think markalı ticari PC’ler ve çok fonksiyonlu YOGA markalı tüketici PC’lerinin yanı sıra, sunucu, iş istasyonları, depolama, akıllı TV, tablet bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve Moto markası ile uygulamaları içeren yüksek kalitede ürünleri kapsar. Daha fazla bilgi için bizi Facebook, Twitter, LinkedIn ve Instagram hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. www.lenovo.com.tr

Uzun süredir internette sörf yapar. Tecrübelerinin sonucunda Basın Bültenlerini kurdu. 2. Üniversitesini Yönetim Bilişim Sistemlerini okuyarak tamamlamıştır. Yaratıcı fikirleri ile girişimci olarak büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.