Priz arama derdine son. Telefonunuzu yaz sıcakları ile şarj edin

Telefonunuzu yaz sıcakları ile şarj edin

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS tarafından geliştirilen Solar Powerbank, telefon ve tabletleri güneş enerjisi ile şarj etmeyi sağlıyor. Ürün, su sıçramalarına dayanıklı yapısı sayesinde doğa sporları ile uğraşanlar için de ideal bir powerbank olarak dikkat çekiyor.

Tatil mevsiminin gelmesi ile birlikte dışarıda geçirilen süre artarken, akıllı telefonların ve tabletlerin hızla tükenen şarjları, gidilen her yerde elektrik prizine bağlı bir yaşam sürmeye neden oluyor. Buna ek olarak, birçok kullanıcı şarj ömrünü biraz da olsa uzatmak için mobil cihazlarının birçok özelliğini kapatmak zorunda kalıyor. İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS tarafından geliştirilen Solar Powerbank, güneş enerjisi ile şarj olan yapısı ile priz arama derdine son verirken, yazın kavurucu sıcaklarını da avantaja çeviriyor.

5000 mAh’lik güçlü yapısı ile telefonların yanı sıra tabletleri de şarj edebilen SBS Solar Powerbank, üzerinde yer alan mikro paneller sayesinde güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştürüyor. Elektrik ile çalışan powerbank ürünleri gibi enerjiyi depolayabilen ürün, bu sayede sadece güneş altında değil, kapalı ortamlarda da kullanılabiliyor. Su sıçramalarına dayanıklı olması sayesinde doğa sporları ile uğraşanlar için de ideal olan ürünün üzerinde 2 adet USB yuvası yer alıyor.

1469514665_Aksoy_Bilisim_Solar_powerbank_164_99TL 1469514670_Aksoy_Bilisim_Solar_powerbank_waterproof_164_99TL

SBS distribütörü Aksoy Bilişim güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan Solar Powebank, 164,99 TL’lik* fiyat etiketine sahip. Ürün, turkcell.com.tr’nin yanı sıra ülke genelindeki seçkin aksesuar mağazalarından temin edilebiliyor.

*Aksoy Bilişim tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı

Aksoy Bilişim hakkında:

2009 yılında kurulan Aksoy Bilişim, mobil cihaz aksesuarlarında dünyanın önde gelen markalarını Türkiye pazarına sunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana istikrarlı ve dengeli bir büyüme kaydeden Aksoy Bilişim, halen 20’yi aşkın markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdürmektedir. Başta akıllı telefonlar olmak üzere, tüm mobil cihazlar ve tabletler için geliştirilen kılıf, şarjlı kılıf, ekran koruyucu, kulaklık, şarj grupları, taşınabilir batarya, mini projeksiyon cihazı ve akıllı giyilebilir ürünler gibi yüzlerce farklı aksesuarın Türkiye genelinde bin noktaya dağıtımını gerçekleştirmektedir. Ürün yelpazesinde sadece standart aksesuarlar değil, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya odaklanan yenilikçi ürünler de yer almaktadır. Şirketin “Aksoy Show Mobile” adlı aracı Türkiye’deki satış noktalarını dolaşmakta ve ürünleri tanıtmak üzere çalışmaktadır.