Protel Büyümeye Devam Ediyor

“İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” sonuçlarına göre PROTEL, 2014 yılında 6 sıra birden yükseldi…

Türkiye’de bilişim alanında, M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri tarafından yapılan tek kapsamlı araştırma olan “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” sonuçları açıklandı. 2013 yılında 109’uncu sırada olan Protel, 2014 yılında da 6 sıra birden yükselerek 103’üncü sıraya yükseldi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Protel Genel Müdürü Murat Sıcakkanlı, “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması sıralamasında her yıl yükselerek ilerlemeye devam ediyoruz. Son iki yılda 15 sıra birden yükselerek, 2014 sıralamasında 103’üncü sırada yer aldık. 2015 sıralamasında da ilk 100 içinde yer almayı hedefliyoruz. Çünkü iyi bir ekiple çalışıyoruz ve kaliteli işler üretiyoruz. Özellikle otel ve restaurantlar için yeni iş ortaklıkları yaparak, sektörü de daha ileri taşıyacak yenilikleri ve çözüm önerilerini Türkiye pazarıyla buluşturmaya ve uygulamaya devam ediyoruz.” dedi.

Murat Sıcakkanlı

Protel Hakkında

1989 yılında kurulan Protel, konuk ağırlama sektörüne dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktadır. Sunulan çözümler küresel çapta en çok tercih edilen, başarısı kanıtlanmış ve katma değeri en yüksek ürün ve servislerden oluşmaktadır. Protel müşterilerine uzman ekipleriyle 7 gün 24 saat kesintisiz destek verir. Tüm ürünleri konuk ağırlama sektörünün ihtiyaçlarına en uygun şekilde yapılandıran Protel, 26 yıllık bilgi ve deneyimi ile ülkemizdeki işletme ve tesislerin gereksinim duyduğu uygulamaları bir araya getiren eksiksiz çözümler oluşturur.

Tam bir teknoloji delisi. Blog yazmayı sever. Birçok farklı sitede yazar olarak görev almış ve son olarak Basın Bültenlerinde bizimle birlikte kaliteli içerik üretmek için kendini adamıştır.