Radore’den uyku kaçıran kampanya!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore yeni kampanyasıyla uyku kaçırıyor. Radore’nin “Uyku Kaçıran” kampanyası ile tüketicileri büyük sürprizler bekliyor.

Radore sosyal medya hesapları üzerinden “Senin uykunu kaçıran ne?” sorusuyla yeni bir kampanya başlattı. Stres, kahve, yolculuk heyecanı, korku filmi… Uykularını kaçıran her şeyi, Twitter üzerinden #uykumkaçar hashtag’i ile paylaşan ve katılım formunu dolduran herkes kampanyaya katılma hakkı kazanıyor.

Şanslı tweetin sahibi ise belirlenen günde, gece yarısı 00.00’da Radore’nin kurumsal Twitter hesabı üzerinden açıklanıyor. Katılımcılar, Radore’nin sunduğu veri merkezi hizmetlerine hiçbir yerde bulamayacağı cazip fiyatlarla sahip olabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen tüketicilerin web sitesi üzerinden katılım formunu doldurarak, Radore’nin kurumsal Twitter hesabından duyurulan tarih aralığında, #uykumkaçar hashtag’i ile Tweet atmaları yeterli.

“Uyku Kaçıran” kampanyası hakkında detaylı bilgi almak isteyen tüketiciler Radore’nin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi ve katılım formu için: https://radore.com/uyku-kaciran-kampanya

Radore Hakkında

Bireysel ve kurumsal web hosting hizmeti üretmek amacıyla 2004 yılında Zeki Kubilay Akyol tarafından kurulan Radore, ilk veri merkezi yatırımını 2005 yılında gerçekleştirdi. “Uptime Experts” sloganı ile güvenilir ve kesintisiz hizmeti ilke edinen Radore, %99,99 “uptime” garantisi ile müşterilerine Sunucu Barındırma (Colocation) ve Donanım Kiralama, Sunucu Kiralama (Dedicated Server), Cloud, CDN, Web Hosting, Alan Adı, SSL ve Yönetim Servisleri gibi veri merkezi hizmetleri sunuyor. Radore, Deloitte Teknoloji Fast50 sonuçlarına göre son dört yıl üst üste “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Veri Merkezi” unvanını aldı. 2014 yılında DGSK ve İş Girişim Sermayesi ortaklıkları ile büyümesini sürdüren şirket, MetroCity’de, toplam 2.500 m² büyüklüğündeki 10.000 sunucu kapasiteli veri merkezi yatırımını 2015’te tamamladı. Aynı yıl Selçuk Saraç ortaklığı ile sektördeki lider konumunu güçlendirdi ve hizmet standardını ISO 9001, ISO 27001 ve PCI DSS sertifikaları ile tescilledi. 12 yıllık tecrübesi ve tam yedekli altyapısı ile Radore, %100 fiziki güvenlik, kesintisiz internet erişimi, enerji ve iklimlendirmedeki en ileri teknolojisi ve deneyimli teknik ekibi ile 2.500’ün üzerinde müşterisine 7/24 hizmet sunuyor. www.radore.com

Uzun süredir internette sörf yapar. Tecrübelerinin sonucunda Basın Bültenlerini kurdu. 2. Üniversitesini Yönetim Bilişim Sistemlerini okuyarak tamamlamıştır. Yaratıcı fikirleri ile girişimci olarak büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.