Sony’nin Yeni USB Tip-C Taşınabilir Şarj Cihazı ile Kontrol Sizde

Sony, gün içinde şarjlarının bitmesinden endişelenen son teknoloji telefon, tablet ve diğer taşınabilir cihazı kullanıcıları için yeni taşınabilir şarj cihazını piyasaya sürdü. Yeni CP-SC10 şarj cihazlarında bulunan ve Tip-C cihazların hızlı şarj edilmesine imkan veren USB Tip-C yuvaları, teknolojiye meraklı hareket halindeki kullanıcılar için çok uygun.

Üzerinde çift USB Tip-C yuvası bulunan ve 10.000mAh pil kapasitesine sahip CP-SC10, iki taşınabilir cihazı aynı anda toplam 6.0A çıkış ile şarj edebiliyor. CP-SC10’un prize takılıyken de şarja imkân vermesi, kullanıcıların hem taşınabilir şarj cihazlarınıı hem de USB Tip-C’ye sahip cihazlarını aynı anda şarj edebilmesini sağlıyor. CP-SC10’un 3.0A şarj girişi de sıradan bir USB-A taşınabilir şarj cihazına kıyasla iki kat daha hızlı.

Sony’nin Hibrit Jel Teknolojisinden yararlanan lityum iyon polimer piller, yaşam döngüsü boyunca 1.000 defaya kadar şarj edilebiliyor. Üstelik 1.000’inci şarjın ardından pil kapasitesinin %90’ını koruyabiliyor.

Kullanıcılar, aynı zamanda bu şarj cihazını bilgisayar veya AC adaptörü üzerinden şarj etmek arasında seçim yapabiliyorlar. Taşınabilir şarj cihazı kullanıcılarını memnun edecek bir diğer rahatlık ise şarj cihazlarının yanında bulunan ve herhangi bir zamanda bu cihazlarda ne kadar şarj kaldığını gösteren dört LED ışıklı gösterge.

Sony, yeni USB Tip-C Taşınabilir Şarj Cihazlarıyla uyumlu olmak üzere USB Tip-C AC Adaptörü CP-AD3’ü de piyasaya sürdü. Bu adaptör USB Tip-C taşınabilir şarj cihazlarını şarj etmesinin yanında ve en fazla 3.0A çıkışa sahip herhangi bir USB cihazı şarj edecek standart bir güç adaptörü olarak da kullanılabiliyor.

CP-SC10 USB Tip-C Taşınabilir Şarj Cihazı Gri, Gümüş ve Altın renklerde sunulurken CP-AD3 USB Tip-C AC Adaptörü ise beyaz renkte sunuluyor. Yeni ürünler, Ağustos 2016’dan itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

Teknik Özellikler

Model Adı CP-SC10 CP-AD3
Giriş DC 5V, 3.0A AC 100V ~ 240V, 0.4A, 50/60Hz, 24W
Çıkış USB Tip-C 6.0A (Maks.) 5V, 3.0A (Maks..)
Boyutlar (G x Y x D mm) 65.0 x 127.0 x 21.8 44.0 x 26.0 x 75.5
Ağırlık 270gr 68gr
Besleme Süresi[1] USB Tip-C Yaklaşık 40 dakika
(2 USB çıkış: Maks. 6.0A)
Mevcut Değil
Pil Kapasitesi 10,000mAh Mevcut Değil
Şarj Süresi AC Adaptörü ile Yaklaşık 5 saat
(CP-AD3 kullanılarak)
Mevcut Değil
USB Yuvası ile Yaklaşık 24 saat Mevcut Değil
Çalışma Sıcaklığı

SONY Hakkında

Sony Corporation, son kullanıcı ve profesyonel pazarlara yönelik ses, görüntü, oyun, iletişim ve bilgi teknolojileri ve tüketici elektroniği alanındaki yenilikçi ürün, içerik (film, müzik, oyun) ve tasarımları ile dünyanın lider Japon elektronik şirketidir. 1990 yılından beri Türkiye’de de Sony Eurasia olarak faaliyet gösteren Sony Corporation, kullanıcılara satış ve satış sonrası maksimum kalite anlayışıyla hizmet veren yaygın bir bayi ve servis ağına sahiptir. Muhteşem hayaller ile orijinal fikirleri gerçeğe dönüştüren Sony’nin, çevre dostu yeşil teknoloji, ürün ve hizmetleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için lütfenwww.sony.com.tr adresini ziyaret edin.

1469434088_CP_SC10_N_Large 1469434088_CP_SC10_S_Large 1469434088_CP_SC10_H_Large