TeknoSA Preo Ailesi “sanal gerçeklik” ile büyüyor

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Preo ailesinin en yeni üyesi sanal gerçeklik gözlüğü “Preo My VR Box”ı teknoloji severler ile buluşturuyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin öncü markası TeknoSA, son dönemin en heyecan verici yeniliklerinden biri olan sanal gerçeklik gözlüğünü kendi özel markası olan Preo’nun ürün gamına ekleyerek, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında piyasaya sunduğu Preo Ailesi’ni genişletmeye devam ediyor. Preo P1 ve P2 model akıllı telefon ve akıllı saat ile tüketicilerin beğenisini kazanan ve sonrasında kulaklıktan mouse’a, taşınabilir hoparlörden klavyeye, harici bataryadan selfie stick’lere kadar birçok aksesuar ile genişleyen Preo Ailesi’nin en yeni üyesi “Preo My VR Box” sanal gerçeklik gözlüğü, teknoloji tutkunlarının gözdesi olacak.

Preo My VR Box ile sıra dışı bir deneyim

Preo My VR Box sanal gerçeklik gözlüğü ile oyunlar ve videolar çok daha eğlenceli ve sıra dışı bir deneyime dönüşüyor. 360° panoramik özelliği ile gerçeğe çok yakın görüntüler sunan cam lense sahip Preo MY VR Box, tüm akıllı telefonlarla uyum içinde çalışıyor. Preo sanal gerçeklik gözlüğü, son teknolojiye uygun fiyatlarla ulaşmak isteyenleri TeknoSA mağazalarında ve bekliyor.