WESTERN DIGITAL WD GOLD SABİT SÜRÜCÜLERİN KAPASİTESİNİ YÜZDE 25 ARTIRIYOR

WESTERN DIGITAL WD GOLD SABİT SÜRÜCÜLERİN KAPASİTESİNİ YÜZDE 25 ARTIRIYOR

WD Gold Kurumsal-sınıf Sabit Sürücüler Artık 10TB Kapasite Alternatifi Sunuyor

Depolama çözümlerinde dünya lideri (NASDAQ: WDC), bugün ödül-kazanmış renk portfolyosu olan için yeni, yüksek-kapasiteli 10TB konfigürasyonunu duyurdu. Modern kurumsal depolama sistemleri için tasarlanmış, WD Gold 10TB veri merkezi sabit sürücüleri, veri merkezi ortamlarına uygun yüksek kapasiteli, güç verimliliği sağlayan depolama için HeliSeal® helyum-teknolojisi kullanıyor.

WD Gold veri merkezi sabit sürücüleri geniş bir yelpazedeki uygulamalar için tasarlandılar – ki bunların içinde küçük-orta-ölçekli kurumsal sunucular ve depolama ile raflı veri merkezi sunucuları ve depolama kutuları sayılabilir. WD Gold 10TB veri merkezi sabit sürücüleri mevcut WD Gold 8TB sürücülere oranla, sunucuların ve depolama sistemlerinin operasyonel güç tüketimlerini yüzde 8 oranında düşürürken, yüzde 25 daha fazla kapasite sağlayarak, Toplam Sahip Olma Maliyeti’ni düşürmeyi sağlayan optimize edilmiş bir tasarım sunuyor. Bu, sınırlı bütçelerle, artan depolama ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan IT yöneticlerine fayda sağlıyor.

WD Dahili Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu ”Kurumsal müşterilerimize değer katmak Western Digital’in süregelen amacıdır. WD Gold sürücüler genel WD ürün portfolyosunun önemli bir bileşeni olarak, geniş bir yelpazedeki yüksek iş yüklü uygulamalar için güç verimliliği sağlayan yüksek kapasiteli kurumsal depolama sağlıyor. Yeni 10TB kapasite, müşterilerin daha yüksek yoğunluktaki depolama çözümlerini verimli bir şekilde uygulamalarını sağlıyor.” dedi.

WD Gold 10TB veri merkezi sürücülerinin özellikleri:

• Geliştirilmiş güç verimliliği – HelioSeal Teknolojisi düşük güç ile yüksek kapasite sağlar. Operasyon esnasındaki güç verimliliği (watt/TB), WD Gold 8TB’a oranla yüzde 26 artmıştır.
      • Daha iyi performans – WD Gold 8TB veri merkezi sürücülerine oranla yüzde 21’e kadar ardışık performans artışı.
      • Yüksek güvenilirlik WD Gold sürücüleri, sektördeki en iyi güvenilirlik puanlarından birine sahip olmak için türünün en iyisi tasarım, üretim ve test süreçlerini barındırıyor – 2.5 milyon saat MTBF (8TB ve 10TB modellerinde).
      • Adanmış Premium Destek Hattı – Western Digital,WD Gold sürüclerinin müşterileri için 24/7 premium destek hattı sunuyor. Bu hat için telefon numaraları: ABD’de (855) 559-3733; Uluslararası: +80055593733.
      • WD Gold 10TB sürücü Model Numarası: 10TB: WD101KRYZ
      • WD Gold sürücüleri Türkiye’deki distribütörlerde, yetkili satış noktalarında ve wdstore.com’ da bulunabilir. WD Gold sabit sürücüleri hakkında daha fazla bilgiye ve sınırlı garantisi ile ilgili maddeler ve koşullara, WD’nin

sitesinden erişilebilir.