Yeni Samsung Galaxy Note 7 kullanıcıların karşısına çıkıyor

Samsung 2 Ağustos’ta Galaxy Note serisinin yeni üyesinin New York’ta yapılacak “Unpack” etkinliğinde tanıtılacağını açıkladı

Samsung Electronics, merakla beklenen Note serisinin en yeni üyesi Galaxy Note 7, 2 Ağustos’ta New York’ta tanıtılacağını duyurdu. Benzersiz S Pen ve büyük ekran deneyimi ile başarı ve kendini ifade etmenin en güçlü enstrümanı olan Galaxy Note 7, kullanıcıların hem iş hem de özel yaşamlarını geliştirmelerine yardımcı olacak.

Neden Galaxy Note 6 yerine Galaxy Note 7 tercih edildiğini açıklayan Samsung Electronics Türkiye Pazarlama Müdürü Tolga Erdem, “Merakla beklenen Galaxy Note 7’nin tüm dünyaya tanıtılacağı günü açıklamanın gururunu yaşıyoruz. Tüketicilerin aklında herhangi bir karışıklığa sebebiyet vermemek için Galaxy S7 ve S7 edge ile birlikte tüm ürün gruplarımızla uyum sağlaması için yeni Note serisinde 7’den devam ediyoruz. Böylece kullanıcılar Samsung’un en son teknolojisine sahip olduklarına emin olabilecekler” dedi.

Türkiye saatiyle 18.00’de başlayacak olan “Unpack” etkinliğini canlı takip etmek içinwww.samsung.com ve news.samsung.com adreslerini kullanabilirsiniz.