I Got Games Kullanıcı Rekoru Kırdı

I Got Games Ağustos ayı itibari ile tam 6 milyon kayıtlı ve 650 bin aylık aktif kullanıcıya ulaştığını açıkladı!

Türkiye pazarına sunduğu en yeni oyunu Kingdoms Mobile ile Türkiye’de toplam altı aktif oyunu bulunan IGG, oyuncu sayısını arttırmaya devam ediyor. Mobil oyun pazarındaki faaliyetlerini hızlandırmayı amaçlayan firmanın yakın zamanda yeni oyunlarını kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor.

Kale Savaşı oyunundan uyarlanan Çöl Savaşı ile büyük başarı yakalayan IGG daha şimdiden aylık 250.000 aktif kullanıcıya ulaşmış durumda. Hızla büyüyen Çöl Savaşı, çok sayıda oyuncu tarafınca oynanan Kale Savaşı‘nın tamamen yerelleştirilmiş hali. Haritasından kahramanlarına, binalarından büyülerine kadar her içeriğinin tek tek Türk, Mısır, Arap, Fars kültürlerine göre düzenlenmiş olması görsel olarak sıcak bir atmosfer sunuyor. Çöl Savaşı‘nın popülerliğini artırarak başarısını gelecek günlerde de devam ettirmesi bekleniyor.

Tüm dünyadaki oyuncularını tek bir veri tabanında toplayan Lords Mobile isimli strateji oyunu ise dünya çapında ayda 2 milyondan fazla oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor. Devasa oyuncu kitlesinin birbiri ile mücadele ettiği bu strateji oyununda çok önemli yenilikler de kapıda. Kahraman ve kale savaşları sistemlerinin bir arada olduğu bu eğlenceli strateji oyununu denemediyseniz mutlaka deneyin. Gerçek anlamda tüm dünyanın birbirine meydan okuyabildiği oyunda Türk oyuncularının sayısı da oldukça yüksek.

IGG’nin Türkiye’deki oyuncuların beğenisine sunduğu en yeni oyunu Kingdom Mobile ise tamamen PVP tabanlı bir strateji oyunu. Diplomasiden çok hoşlanmayıp her an aksiyon içinde olmak isteyen oyuncular için tasarlanan bu oyunu da mutlaka denemelisiniz.

Hepsi de Türkçe dil desteğine sahip olan bu oyunlardan kendinize uyanı seçin ve siz de aksiyon ve eğlence dolu bu dünyada yerinizi alın.

Çöl Savaşı Google Play Store Linki:

Çöl Savaşı App Store Linki:

Lords Mobile Google Play Store Linki:

Lords Mobile App Store Linki:

Kingdoms Mobile Google Play Store Linki: